Bestel bloemwerken in de webshop

Passie, creativiteit, eigenzinnigheid met warme creaties en veel ervaring, dat is Bloem by Marjan. Of je nu een creatieve workshop komt volgen, of meer op zoek bent naar maatwerk voor een stijlvolle aankleding in bloemsierkunst. Voor al je wensen op maat ben je ook bij Bloem by Marjan aan het juiste adres. Met haar originele idee├źn, de laatste technieken en trends op het gebied van bloemschikken, illustreren op locatie. Met bijzonder bruidswerk tot bloemwerk met emotie en groenstyling met planten. Onze workshops zijn te volgen op de sfeervolle, mooie locatie in Berlicum. Bekijk hier onze mogelijkheden, via ons blog en sociale media geven we hier informatie en inspiratie voor. Maak zelf creaties in onze workshop.

Bestel een bloemwerk in onze webshop

Met altijd fijne materialen, maak ik iedere maand de keuze om met nieuwe materialen te werken. Wat past bij de tijd van het jaar, is het niet mogelijk om naar een workshop te komen? Woon je niet in de omgeving van Brabant, of ligt onze workshop stil door de corona regels? Juist nu is het fijn om onze bloemwerken online te bestellen. Ze zijn altijd in Rosmalen op te halen. Heb je voorkeur voor maatwerk, neem dan even contact met ons op voor verdere mogelijkheden. Ga je voor een prachtige bloemenkrans of een bloemwerk uit de webshop? Bekijk hier alle informatie over de fijne materialen, de prijzen en nog meer mogelijkheden. Via onze sociale media laten we elke maand een nieuwe selectie zien met prachtige sfeerbeelden. Onze fotografie samenwerking is met Everyday Fotos by Renske.

Laat je ook inspireren

Neem een kijkje in de webshop van Bloem by Marjan en laat je verder inspireren. Altijd duurzaam, want veel materialen zijn later weer te hergebruiken. Heb je een vraag over een bloemwerk, of een speciale wens laat het ons weten. Ook voor maatwerk nemen we graag verder contact op om alle wensen te bespreken. Een cadeau juist ook in deze tijden.