Fijne feestdagen en een goed, kleurrijk en creatief 2021

In de laatste maand van het jaar, kijk ik altijd graag terug op afgelopen tijd. Dit jaar is voor iedereen door de corona anders verlopen. Maar graag kijk ik weer met een positieve blik vooruit, want 2020 heb ik sinds de zomer weer een geweldige start gemaakt! Met veel workshops in kleine groepjes, waarin we samen mooie creaties hebben gemaakt. De volgers op social media hebben mij fijne inspiratie gegeven, voor nieuwe creaties. En die gaan er zeker komen. Want er staan al mooie plannen voor 2021 klaar met mooie bloemwerken.

Een nieuw jaar met kleur en gezelligheid

Voorlopig zitten we allemaal veel thuis. Daarom is het zo goed om met bloemwerken en mooie creaties bezig te zijn. Dit doe ik met veel plezier want ik werk met nieuwe ideeën altijd een paar maanden vooruit. Ook voor de winter met mooie creaties buiten, laat ik me graag inspireren. Met veel groen, dennenappels tot meer kleur in het voorjaar. Laat mij eens weten met welke kleuren jij graag zou willen werken? Of heb je voorkeur voor bepaalde materialen? Ook in het nieuwe jaar zal ik in het blog veel inspiratie hiervoor blijven geven.

Maak in huis nieuwe kleurrijke creaties

Zeker in deze coronatijd is het belangrijk dat we veel thuis zijn. Volg ook in het nieuwe jaar een workshop volgens de richtlijnen die er nu zijn. Met altijd kleine groepjes, volgens de juiste 1,5 meter maatregelen. Plaats hiervan foto’s op je Facebook pagina, laat anderen mee genieten van jouw creaties. Neem bewust tijd voor jezelf, doe wat je leuk vindt. Dat is juist nu zo belangrijk, de dingen waar je anders niet aan toe komt. En ik zie ook nieuwe hobby’s ontstaan, want we willen het juist thuis nog gezelliger maken. In het blog zal ik je met veel plezier creatieve ideeën geven, vertellen over de fijne producten waar ik graag mee werk. 

Wat leuk dat je alles op de nieuwe website komt volgen. Voor nu wens ik je fijne feestdagen met elkaar, de lieve mensen om je heen. Blijf in mogelijkheden denken door gezellige sfeer zelf te creëren. Neem nog meer tijd voor jezelf, bestel een mooi bloemwerk in de webshop. Want ik blijf je in het nieuwe jaar graag verrassen met deze creaties. Fijne feestdagen!

Groetjes Marjan – Bloem by Marjan