Inspiratie bloemwerken met liefde voor bijzondere creaties

Welkom op het blog van Bloem by Marjan.  Door het schrijven van blog artikelen wil ik je inspiratie gaan geven. Met vooral veel liefde voor bloemwerken, creaties en workshops. Met prachtige sfeerbeelden met elke maand nieuwe ideeën voor mijn bloemwerken en workshops. Passie, creativiteit, eigenzinnigheid met warme creaties en veel ervaring, dat is Bloem by Marjan. Of het nu gaat om een workshop, stijlvolle aankleding of een training in bloemsierkunst. Ook voor je wensen op maat ben je hier aan het juiste adres. 

Marjan geeft inspiratie met liefde voor bijzondere creaties

Met haar originele ideeën, de laatste technieken en trends op het gebied van bloemschikken, illustreren in de tijd van nu. Maatwerk bij bruidswerk tot bloemwerk met emotie en groenstyling met planten. Kom naar een workshop op de sfeervolle locatie in Berlicum. Alles is aangepast naar de huidige coronaregels. Via Facebook en Instagram blijf je wekelijks op de hoogte van alle nieuwtjes. Met elke maand nieuwe creaties waarvoor je kunt inschrijven. Op de website bekijk je alle informatie, bezoek ook onze webshop zodat ik een prachtig bloemwerk voor jou kan samenstellen. Er is zoveel mogelijk bij Bloem by Marjan.

Benieuwd? Laat je inspireren met verhalen

Voor inspiratie bij één van de workshops ben je bij Bloem by Marjan aan het juiste adres. Op verzoek zijn ook workshops mogelijk tot 6 personen. Daarnaast werkt Bloem by Marjan in opdracht voor klanten met o.a: bruidswerk, rouwbloemwerk en bloemwerk met emotie. Ook voor evenementen zijn er maatwerk mogelijkheden. Neem voor vragen contact met ons op.

Fotografie samenwerking heb ik met Renske van Everyday Photo by Renske en bruidswerk door Inge van den Broek Fotografie uit Rosmalen. Een team met bijzondere impressies via Bloem by Marjan. Via onze social media bekijk je veel extra inspiratie.

Wil je een aanvraag doen voor een workshop of een bestelling op maat? Heb je een vraag over een workshop? Zou je een vrijblijvend adviesgesprek willen aanvragen voor bruidswerk, rouwbloemwerk of heb je speciale wensen? Via bloembymarjan@gmail.com ben ik al goed bereikbaar, of gebruik het contactformulier op de website van Bloem by Marjan.