Inspiratie voor bloemwerken voor op speciale dagen

Deze lente geef ik je graag inspiratie met nieuwe bloemwerken. Gericht op speciale dagen in tijden van de lente en zomer. Denk aan secretaresse dag, of om ondernemers extra in het zonnetje te zetten. Welke collega verdient dit jaar extra een bijzonder bloemetje? In de webwinkel van Bloem by Marjan zie je de mooiste nieuwe bloemwerken. Kijk eens naar de pagina lente maar ook de DIY Box, of juist de blik op het voorjaar. Alle bloemwerken zijn in de webshop verkrijgbaar, maar ook te reserveren als workshop voor twee personen.

Bekijk de Hollandse Meesters

Deze lente heeft Marjan zich laten inspireren door de schilderkunst van de Hollandse Meesters. In het bloemwerk is er gewerkt met verschillende plantstructuren met diepte- en hoogteverschillen. Met kleuren en wat durf door planten juist te combineren met mooie droogbloemen. Wil jij je collega, vriendin of moeder verwennen met een uniek en duurzaam cadeau? Dan is dit bloemwerk uiterste geschikt. Hiervoor hebben we gewerkt met de droogbloemen Gypsophila, Helichrysum en Ami. De verwerkte planten hierbij zijn onder andere Nephrolepis Ex Green Lady, Hedera helix en Phalaenopsis Multiflora. Bekijk deze mooie stijlvolle tafelkrans of de unieke plantentaart in onze webshop.

Speciaal voor Secretaresse dag

Deze ‘Hollandse Meesters’ waren voor Marjan fijne inspiratie voor Secretaressedag. Deze dag is altijd op de derde donderdag in april, volgend jaar zal dit zijn op 21 april 2022. Maar deze bijzondere bloemwerken in combinatie met droogbloemen, zijn een geschenk voor op tafel. Wil je iemand een speciaal cadeau geven, dan zal Bloem by Marjan met veel liefde ook voor jou een bloemwerk naar wens samenstellen. Via de webshop kun je alle unieke creaties bekijken. Hier kun je alle informatie lezen welke bloemen en planten hiervoor zijn gebruikt. Passie, creativiteit, eigenzinnigheid met warme creaties en veel ervaring; dat is Bloem by Marjan. Of het nu gaat om een workshops, stijlvolle aankleding of een training in bloemsierkunst. Voor je wensen op maat ben je bij Bloem by Marjan aan het juiste adres.