Workshop bloemwerken in Berlicum door Bloem by Marjan

Ben je ook graag met mooie bloemen en fijne creaties bezig? Maar zou je hier juist meer over willen leren? Om juist de bijzondere kleuren en stijlen samen te brengen. Misschien wel leuk om dit eens samen in een workshop met vriendinnen te doen. Ook in corona tijden is dat in kleine groepjes mogelijk. Elke maand werken we weer met nieuwe thema’s, andere materialen die bij de tijd van het jaar horen. De kleuren en sfeer zijn hierbij belangrijk.

Creatief met bloemen op fijne locatie in Brabant

Je bent van harte welkom om ook in 2021 een workshop mee te volgen. Via onze social media vertellen we je hier graag meer over. Maar de voorbeeld workshops zijn per maand ook op onze website te bekijken. Een leuke manier om hier inspiratie op te doen, juist in de tijd waarin we het huis met decoratie nog gezelliger willen maken. Bij Bloem by Marjan kom je in de wereld van prachtige bloemwerken, creaties, creativiteit met kwaliteit. En dat doen we graag samen op een mooie locatie in Berlicum. Met veel gezelligheid, tijd voor koffie en thee, waarbij ik je graag nieuwe technieken ga leren. En voor iedereen ook  goed te volgen.

Volg een workshop naar keuze

Per maand komen er weer nieuwe workshops op onze website online te staan. En in ons blog gaan we je ook inspiratie hierbij geven. Thema’s als herfst, kerst, voorjaar en zomer in warme kleuren ga je hier zeker terugzien. Veel bloemwerken zijn later weer herbruikbaar, ik vertel je tijdens de workshop hoe je dit kunt doen. Met altijd praktische tips, zodat je nog lang met veel plezier van je bloem decoraties kunt genieten. Leuk je hier ook eens te zien!

Fijne reviews van klanten

Wat is het fijn om jullie te inspireren met mooie creaties. Prachtige kransen tijdens de feestdagen, tot klassieke bloemwerken die heel het jaar bijzonder zijn. Bedankt lieve klanten voor de fijne reviews die ik in 2020 al heb ontvangen, we gaan er weer een kleurrijk jaar van maken. Nieuwe reviews blijven van harte welkom. Ik zie je weer graag in het nieuwe jaar!

‘Fijne workshop gehad, geheel coronaproof. Een mooie tafelkrans voor de herfst op mijn gezellige eettafel. Het is aan het indrogen, zodat ik er nog lang van kan genieten. Ik ben er heel blij mee, het is mooi en kleurrijk. Dank je wel hiervoor Marjan!’ Karin

‘Mooie en fijne workshop gehad bij Marjan. Prima en coronaproof. Ik heb een mooie krans gemaakt met fijne materialen in prachtige herfstkleuren. Ze drogen mooi in, waardoor ik er super lang van kan genieten. Met een kleine verandering blijf je het vernieuwen!’- Anita